Joulukukkia ja tunnelmaa

Oitbacka Garden -myymälä tuo kukkaloiston takaisin Oitbackan kartanon historialliseen talvipuutarhaan 

Oitbackan vanha talvipuutarha täyttyy laadukkaista joulun kukista, kun historialliseen rakennukseen avataan 10.-23.12.2016 tunnelmallinen Oitbacka Garden -joulukukkamyymälä.

Valikoimaan kuuluvat yksilölliset jouluasetelmat, kranssit ja kimput sekä tietysti amaryllikset, hyasintit, joulutähdet, atsaleat, jouluruusut, sypressit, tulppaanit ja monet muut upeat joulun kukat. Valitsemme Oitbacka Gardeniin markkinoiden laadukkaimmat kasvit, joista valtaosa on lähiseudun perinteisten puutarhojen ammattitaidolla viljelemiä. Joulukukkien lisäksi saat myymälästämme Oitbackan kartanon kasvattamat perinteiset joulukuuset (17.-23.12).

Upea, historiallinen kartanomiljöö

Kirkkonummella sijaitseva Oitbackan kartano sai nykyisen ulkoasunsa 1800-luvun lopulla, jolloin sen osti venäläiseen kauppiassukuun kuulunut konsuli ja sokeritehtailija Feodor Kiseleff. Kartanon laajan puistoalueen suunnitteli puistoarkkitehti J.W. Skogström, ja vuonna 1895 kartanonpuistoon valmistui Oitbackan kartanon orangerie.

Kauniin talvipuutarharakennuksen suunnitteli Waldemar Aspelin. Talvipuutarha on toiminut jo pitkään näyttely- ja studiotilana. ViherKeskinen on hoitanut usean vuoden ajan Oitbackan kartanon historiallista puistoa, ja yhteistyön myötä syntyi ajatus Oitbacka Garden -kukkamyymälän avaamisesta tässä ainutlaatuisessa kartanomiljöössä.

Lämpimästi palvellen

Talvipuutarhan tunnelmallisessa myymälässä sinua palvelee Viherkeskinen Oy:n asiantunteva henkilökunta, jonka opastuksella valitset ihastuttavat kukat kotiin ja lahjaksi.

Joulutunnelman lisäksi tarjoamme glögiä ja pipareita. Tervetuloa! Välkommen!

Aukioloajat 10.12.-23.12.2016

ma-pe 14-20
la-su 12-20

Yhteystiedot

Oitbacka Garden
Oitbackan kartanon orangeri
Kiseleffin puistotie 23 B
02510 Oitbacka, Kirkkonummi

puh: 040 5435631
E.mail: info@oitbackagarden.fi
www.oitbackagarden.fi

Etäisyys:

Kauniainen keskusta 19 km, autolla noin 18 min
Tapiola 20 km, autolla noin 19 min
Helsinki keskusta 28 km, autolla noin 25 min
Kirkkonummi keskusta 13 km, autolla noin 14 min

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi