Luotettava viheralan ammattilainen

Vihertyöt laadukkaasti vaativissakin kohteissa Helsingin seudulla

Oy ViherKeskinen Ab on pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, jonka päätoimiala on puutarhanhoito ja viherrakentaminen. Teemme erilaiset vihertyöt laadukkaasti niin pienissä kuin suurissakin kohteissa. 

Kaikki alan palvelut yhdestä paikasta

Tarjoamme kaikki alan palvelut puutarhansuunnittelusta valmiin puutarhan hoitoon. Teemme vihertyöt panostaen palveluun, laatuun ja huolellisuuteen kaikissa työvaiheissa. Olemme erikoistuneet vaativien kohteiden hoitoon ja toteutukseen.

Aloitimme toimintamme vuonna 1999 nimellä T:mi Kerkko Keskinen. Vuodesta 2009 olemme toimineet nimellä Oy ViherKeskinen Ab. Vuosien saatossa olemme palvelleet lukuisia yksityishenkilöitä, asunto-osakeyhtiöitä ja yrityksiä. Työkohteet ovat olleet pääasiassa pääkaupunkiseudulla, esim. Westend, Haukilahti, Espoo, Kauniainen, Kulosaari, Kuusisaari ja Helsinki.

Puutarhansuunnittelusta pihan rakentamiseen

Olemme tehneet vihertöitä parvekkeilla, katoilla, siirtolapuutarhoissa, rivi- ja kerrostaloyhtiöissä sekä omakotitalopihoissa ja myös erikoiskohteissa kuten suurlähetystöissä. Lisäksi olemme suorittaneet viherrakennus- ja hoitotoimia kesämökeillä saaristossa ja mantereella.

Toimimme pääasiassa Espoon, Kauniaisten ja Helsingin alueella, mutta palvelemme aina Sipoosta Raaseporiin. Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, ota yhteyttä!

Vi betjänar också på svenska - we provide services also in English.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ViherKeskinen Ab Oy
Sudenkaari 11
02580 SIUNTIO

Y-tunnus: 2260945-8
Puh: 040-5435631

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ViherKeskinen Ab Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.