Meiltä saat osaavaa puutarhaneuvontaa ja -konsultointia mm. Espoo-Kauniainen-Helsinki-alueelle

Ota yhteyttä

Kaipaisitko puutarha-ammattilaisen apua ja neuvoja? Oy ViherKeskinen Ab tarjoaa myös puutarhaneuvontaa ja -konsultointia. Vastaamme mielellämme puutarhanhoitoa ja rakentamista koskeviin kysymyksiisi. Annamme yksilöllisiä neuvoja ja ohjeita puutarhasi hoitoon ja uudistamiseen. Puutarhasuunnittelijamme avulla pidät viheralueesi ja puutarhasi sopivan helppohoitoisina sekä näyttävinä ja elinvoimaisina.

Apunasi viheralueiden ja puutarhojen toteutuksessa ja hoidossa

Miten kuusiaidan leikkaus tulisi tehdä? Entä omenapuiden leikkaus? Miten tehdä pihasta mahdollisimman helppohoitoinen? Tai miten lisätä hyötykasvien osuutta puutarhassa? Miten perustaa hyötypuutarha? Annamme mielellämme vinkkimme puutarhasi ja viheralueidesi toteutukseen ja hoitoon. Ohjeiden lisäksi annamme tarvittaessa myös oman työpanokseksemme toteutukseen. Autamme mielellämme myös tee se itse -henkisiä toteuttajia saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä

Toimimme pääasiassa Espoon, Kauniaisten ja Helsingin alueella, mutta palvelemme aina Sipoosta Raaseporiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Vi betjänar också på svenska – we provide services also in English.