Viheralueiden hoidot Espoo-Kauniainen-Helsinki-alueella

Ota yhteyttä

Oy ViherKeskinen Ab on laadukkaasti ja osaavasti palveleva viherhoitamisen ammattilainen. Teemme erilaiset viherhoitotyöt tarkasti ja ammattitaitoisesti kaikisa tarvittavissa kohteissa. Suosittelemme hoitosopimusta mm. taloyhtiöille, jolloin viheristutukset ja alueet pysyvät siisteinä ja kukoistavina ympäri vuoden. Toimimme kokeneena puutarhurinasi mm. alueella Espoo, Kauniainen ja Helsinki. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme auttaa viheralueidesi hoidossa kohtuuhintaan!

Yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille

Hoidamme yksityispihat sekä yritysten, taloyhtiöiden ja hotellien pihat sopimuksen mukaan. Laadimme jokaisen asiakkaan kanssa yksilöllisen sopimuksen, josta käyvät ilmi tehtävät työt ja niiden toteutusväli.

Säännölliset hoitosopimukset

Hoitosopimukset ovat pidempiaikaisia sopimuksia, jotka voivat sisältää esimerkiksi hoitoleikkauksia tai nurmikonajoa säännöllisin väliajoin. Keväisin teemme etenkin kuusiaitojen ja pensasaitojen hoitoleikkauksia sekä puunkaatoa.

Ota yhteyttä

Toimimme pääasiassa Espoon, Kauniaisten ja Helsingin alueella, mutta palvelemme aina Sipoosta Raaseporiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Vi betjänar också på svenska – we provide services also in English.